روانشناسی دین

زمانی که شکرگزار هستیم در واقع تصدیق می کنیم که منبع نیکی و خوبی در زندگی مان وجود دارد💛

روانشناسی دین

زمانی که شکرگزار هستیم در واقع تصدیق می کنیم که منبع نیکی و خوبی در زندگی مان وجود دارد💛


🟡کتاب اینده یک پندار 

 

نوشته : فروید 

ترجمه : هاشم رضی 

تعداد صفحه ها :271


🟡 یکی از کتاب‌های زیگموند فروید درباره دین است. او این کتاب را در سال ۱۹۲۷ نوشت. در این کتاب زیگموند فروید تفسیر خودش از منشاء پیدایش، توسعه، روانکاوی و آینده دین‌ها را بیان می‌کند. فروید به دین چون یک سامانه باور محور نگاه می‌کند.
از دیدگاه فروید، دین «روان آزردگی جهانی» نوع بشر است و تجلیات دینی را صرفاً باید نمونه‌ای از علایم روان رنجوری در افراد دانست. او مسئله ایمان به خدا را، تثبیتی از یک آرزوی حفاظت و حمایت توسط وجودی پدرگونه می داند، میل به کمک شدن و نجات یافتن. فروید ایده‌ی خدای قادر مطلق را به عنوان تجلیل جمعی از انگاره‌ی پدر فردی تفسیر می کند. در حالی که بشر با بیدار شدن از پندارهای کودکانه و به کار بردن خرد و مهارت خود، اگر نتواند خود را نجات دهد، لااقل می‌تواند به خویشتن کمک کند.
فروید کوشش کرده تا توجه ما را به سوی آینده‌یی که در سر راه فرهنگ انسانی است جلب نماید. در فرایند گسترش اندیشه‌های خویش، وی دریافت که ناچار است که درباره منشاء پیدایش و اهداف فرهنگ انسانی چنان که هست، بررسی نماید. از دیدگاه فروید، اصطلاح فرهنگ انسانی همه‌ی مفاهیمی که زندگی انسانی را فراتر از شرایط جانوری برده است، را شامل می‌شود. این کتاب را هاشم رضی به فارسی برگردانده‌است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی